TOKO SIN-FA 'S-HERTOGENBOSCH

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 88 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toko Sin-Fa 's-Hertogenbosch. Meer weten? Ontdek meer

17 jun 2024 om 17:06 Zoals altijd goed Heerlijke smaken en goede porties!
10 jun 2024 om 9:47 Bezorgtijd prima! Smaken heerlijk, meerdere gerechten en hoeveelheid meer dan voldoende! Lekker gegeten vandaag
31 mei 2024 om 20:22 het was heerlijk! god vers gemaakt,lekker pedis
25 mei 2024 om 17:11 Heerlijk gegeten zoals altijd !
22 mei 2024 om 19:40 Goed eten en perfect op de afgesproken tijd
16 mei 2024 om 20:27 Heerlijk allemaal. Had per ongeluk iets anders gekregen maar dat hadden ze heel snel weer opgelost. Ik kom uit Amsterdam maar wil altijd meteen Toko Sin Fa wanneer ik hier ben. Echt een aanrader hoor.
3 mei 2024 om 20:05 Vond de pepesan erg weinig. De smaak van alles was weer perfect
1 mei 2024 om 13:15 snel bezorgd en lekker eten! Aanrader!!
19 apr 2024 om 19:53 Bezorgtijd prima! Smaken heerlijk, meerdere gerechten en hoeveelheid meer dan voldoende! Lekker gegeten dus …..
17 apr 2024 om 22:40 Voor het eerst besteld bij Toko Sin-Fa. We hebben heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar!
17 apr 2024 om 19:25 Eten kwam op tijd. Echter kwaliteit is teleurstellend. Opgewarmd in de magnetron en daardoor uitgedroogd. Jammer ik bestel daar niet meer.
17 apr 2024 om 17:27 Heerlijk eten, precies op tijd bezorgd. Werd nog gebeld dat een ingrediënt dat wij gekozen hadden op was. Kregen iets super lekkers er voor in de plaats. Heel attent.